Singelkwartier Grauwaart
Logo Logo

Vorige week is de verkoop gestart van de allerlaatste 7 nieuwbouwwoningen in Singelkwartier Grauwaart. De opkomst was groot.

Lees verder

Op dinsdag 8 november vond de zeer goed bezochte start verkoopavond plaats van de allerlaatste 7 woningen in Singelkwartier Grauwaart.

Lees verder

Heb jij je zinnen gezet op zo’n mooie Singelwoning, Stadswoning of Stadsvilla in Singelkwartier Grauwaart? Dan hebben we goed nieuws. De verkoop van de nieuwbouw start dinsdag 8 november! Kom je ook naar het startverkoopevent in het Informatiecentrum Leidsche Rijn?

Lees verder

Een statig ruim huis in Utrecht: helemaal naar jouw smaak in te richten, stijlvol en van een hoogwaardige kwaliteit. Plus alle denkbare voorzieningen om de hoek. Lijkt je dat wel wat? Schrijf je dan nu alvast in voor één van de 4 Singelwoningen, 2 Stadswoningen of het hele grote singelpand De Grauwaert.

Lees verder

BPD ASR Vastgoedontwikkeling heeft de bouwvergunning ontvangen van de 29 Singelwoningen in Singelkwartier Grauwaart in Utrecht. Na het verstrekken van de bouwvergunning wordt deze, als gebruikelijk, 6 weken ter visie gelegd. Verwacht wordt dat de vergunning eind juli onherroepelijk zal zijn.

Lees verder

Kom nu in actie! Woensdag 27 januari start de verkoop van 29 Singelwoningen. Deze statige, chique woningen aan het water zijn de laatste woningen die we in Singelkwartier verkopen. Als je woensdag de 27e tussen 18.30 en 20.00 uur naar het Informatiecentrum Leidsche Rijn komt, vertellen we je alles over dit heel bijzondere nieuwbouwplan.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?