Singelkwartier Grauwaart
Logo Logo

Voorzieningen in de buurt Singelkwartier

Singelkwartier ligt op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum. Dus heb je alle voorzieningen binnen handbereik. En dat terwijl je hier heerlijk rustig woont met volop speelgelegenheid voor de kids. Ideaal toch!

School en zorg

Heb je kinderen? Dan zit je hier goed. In de wijk vind je een kinderdagverblijf. Op loopafstand van Singelkwartier tref je enkele basisscholen en in Leidsche Rijn zijn diverse middelbare scholen. Ook de zorg is goed geregeld. Op 5 minuten loopafstand van Singelkwartier vind je het Anthonius Ziekenhuis. Daarnaast zijn er diverse gezondheidscentra in de buurt.

Leidsche Rijn Centrum

Je loopt zo naar Leidsche Rijn Centrum. Het zit aan de overkant van het plan. In het uitgebreide winkelcentrum komen verschillende winkels en leuke horecagelegenheden. Zelfs een bioscoop en de grootste Foodmarkt van Nederland vind je hier straks. Voor je dagelijkse boodschappen kun je nu terecht in winkelcentrum Parkwijk of Terwijde.

Park en sport

Grauwaart heeft een gelijknamig park en even verderop vind je het Prinses Amaliapark en Park de Hoge Weide. Het schitterende Maximapark ligt op 10 minuten fietsafstand. Dit park heeft de grootte van de Utrechtse binnenstad. Zoek je rust of wat meer leven in de brouwerij? Het Maximapark is een plek voor iedereen, je kunt er van alles doen. Zin om te sporten? Dat kan. Bedenk een sport en je vindt het in Leidsche Rijn. Er is zelfs een sportschool in de wijk en via de fietsboulevard ben je in no-time bij de andere sportvoorzieningen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?